de Glaswacht

Den Haag

Hardglas Den Haag

Hardglas Den Haag? Glashandel de Glaswacht is in 1976 opgericht en een begrip geworden in Den Haag en omgeving. Onze jarenlange ervaring, uitmuntende service en vakkundige installatie is een constante waarde geworden, waar onze zakelijke en particuliere klanten op vertrouwen en bouwen. Wij staan klaar voor uw (spoed)opdrachten en zullen er alles aan doen om uw problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Onze specialisatie als glashandel is het plaatsen van dubbelglas in de bestaande kozijnen, en er voor zorgen dat u van binnen niet het verschil ziet met hoe het eerst was met enkelglas.

Hardglas Den Haag

Glaswacht doet naast Hardglas nog veel meer!Er zijn verschillende soorten dubbel glas op de markt met verschillende isolatiewaarden. U heeft de keus uit:

– Gewoon dubbel glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)
– HR+ glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)
– HR++ glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)

HR betekent Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR++ glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op.

Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend. Praktische tips staan op de website van Milieu Centraal: www.milieucentraal.nl.

Dubbele beglazing is leverbaar in een minimale dikte van 14mm. Openslaande ramen en deuren zullen worden voorzien van opbouw latten die op de kozijnen vallen. De latten die door ons worden geleverd zijn van hardhout en voorzien van een grond of vernis coating.

Ook kunnen wij als glashandel dubbelglas met Wienersprossen leveren en aanbrengen. Hiermee krijgt u een mooi resultaat wanneer u een roedenverdeling wilt hebben.

Wij geven 10 jaar garantie op al het door ons geplaatste dubbelglas m.b.t. lekken en vuil worden tussen de twee ruiten in. Al ons glas wordt volgens de NEN norm geplaatst.

Hardglas Den Haag? Neem dan contact met ons op – wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
glaswacht.com-glashandel-denhaag

glaswacht.com-glashandel-denhaag

 

© Glaswacht 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl