de Glaswacht

Den Haag

Dubbelglas

Er zijn verschillende soorten dubbel glas op de markt met verschillende isolatiewaarden. U heeft de keus uit:

– Gewoon dubbel glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)
– HR+ glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)
– HR++ glas (ook te plaatsen in bestaande houten kozijnen)

HR betekent Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR++ glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op.

Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend. Praktische tips staan op de website van Milieu Centraal: www.milieucentraal.nl.

Dubbele beglazing is leverbaar in een minimale dikte van 14mm. Openslaande ramen en deuren zullen worden voorzien van opbouw latten die op de kozijnen vallen. De latten die door ons worden geleverd zijn van hardhout en voorzien van een grond of vernis coating.

Ook kunnen wij dubbelglas met Wienersprossen leveren en aanbrengen. Hiermee krijgt u een mooi resultaat wanneer u een roedenverdeling wilt hebben.

Wij geven 10 jaar garantie op al het door ons geplaatste dubbelglas m.b.t. lekken en vuil worden tussen de twee ruiten in. Al ons glas wordt volgens de NEN norm geplaatst.

Wilt u advies over isolatieglas of bent u misschien van plan om dubbelglas te laten installeren kijk dan op dubbelglas-Den Haag of neem contact met ons op – wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Sierra Exif JPEG

Sierra Exif JPEG

Sierra Exif JPEG

© Glaswacht 2024 - Website & SEO door MHmediaoplossingen.nl